Leandro Kikkert - Kandidaat-raadslid #3

Mijn naam is Leandro Kikkert, ik ben 21 jaar en woon in Westerhaar. Ik volg sinds 2018 de opleiding tot leraar aardrijkskunde op het voortgezet onderwijs, ik zit momenteel in mijn vierde jaar. Ik ben daarnaast in de vakantieperioden werkzaam in de horeca van de Sprookjescamping in Rheeze. 

 

De opleiding die ik volg laat voor mij heel duidelijk zien wat mijn drijfveren zijn. Ik maak me veel zorgen over klimaatverandering en de toekomst voor de jeugd nu en de generaties die nog komen gaan. Dit is de groep waar ik tijdens mijn stages op het voortgezet onderwijs contact mee heb. Als geograaf weet ik als geen ander hoe nijpend dit probleem is en hoe weinig tijd we hebben om klimaatverandering aan te pakken. Ik wil me dan ook hard maken om alles te doen wat mogelijk is om vanuit de gemeente deze problemen aan te pakken. Ik vind het daarnaast ook super belangrijk dat de stem van de jeugd meer gehoord wordt in de gemeenteraad van Twenterand.

 

Sociaal en duurzaam zijn twee begrippen die goed passen bij PvdA-GroenLinks Twenterand en het zijn twee begrippen die goed bij mij passen. Het is belangrijk om klimaatverandering aan te pakken en duurzaamheid te stimuleren, maar dit kan alleen als we het op een sociale manier doen. De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten en iedereen moet mee kunnen doen.

 

U kunt contact opnemen met Leandro Kikkert via: leandrokikkert@live.nl.

Volg Leandro Kikkert