Uitreiking groene en rode duim

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 12:59

Op woensdag 21 juni zijn door PvdA GroenLinks de rode en groene duim uitgereikt voor sociale en duurzame initiatieven die er toe doen in Twenterand.

 

In Twenterand gebeurt al veel. Er zijn inwoners en organisaties die anderen ondersteunen die het moeilijk hebben en niet mee kunnen komen. Er zijn ook inwoners en organisaties bezig met het milieu en de natuur. Voor een sociale en duurzame gemeente! Die activiteiten en initiatieven wil PvdA GroenLinks Twenterand steunen door het geven van een rode duim voor een sociaal initiatief en een groene duim voor een duurzaam initiatief. Dit is gebeurt op woensdag 21 juni in de Klaampe in Westerhaar. Alle genomineerden waren aanwezig en hebben een presentatie gehouden met veel passie!

 

De genomineerden voor de rode duim waren: Jeanet Kikkert, initiatiefnemer van het oogcafé (voor mensen met een visuele beperking), de Speelgoedbank (speelgoed en kleding voor mensen met een minimum inkomen) en Stichting Leergeld (ondersteuning van kinderen uit de bijstand).

 

Voor de groene duim waren de nominaties: Eduard van der Heiden (actief bezig met aangepast bermbeheer) en de Katoelenkiekers (actief met het plaatsten van uilenkasten).

 

Aan het eind van de avond ging de rode duim naar de Speelgoedbank en de groene duim naar de Katoelenkiekers.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.