Thema-avond Taalpunt

Gepubliceerd op 12 februari 2022 om 18:32

Afgelopen woensdagavond (9 februari 2022) werd bekend gemaakt wie het meest begrijpelijke verkiezingsprogramma heeft geschreven. Dit gebeurde op de thema-avond over laaggeletterdheid, georganiseerd door PvdA-GroenLinks Twenterand en door het Taalpunt.

 

Het was een enorm leerzame avond. De taalambassadeurs begonnen de avond door te vertellen wat voor impact niet goed kunnen lezen en schrijven heeft op het dagelijks leven. Daarna kregen de aanwezigen allerlei tips over hoe je rekening kan houden met mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven. Voordat bekend werd gemaakt wie het meest begrijpelijke verkiezingsprogramma heeft kregen alle politieke partijen de kans om te vertellen wat hun ervaringen en beleving is met mensen die moeite hebben met lezen en schrijven, maar ook wat hun plannen zijn voor de komende vier jaar in de gemeenteraad.

 

Uiteindelijk werd bekend gemaakt dat de SGP het meest begrijpelijke verkiezingsprogramma heeft geschreven. We willen de SGP dan ook feliciteren! PvdA-GroenLinks wil het Taalpunt en alle andere aanwezige politieke partijen bedanken voor de inzet en aanwezigheid!

 

Ook lijsttrekker Stephan Reusken (PvdA-GroenLinks) heeft een bijdrage gedaan deze avond, die kunt u hier kijken 👇

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.