Uitdelen van een Rode en Groene duim!

Gepubliceerd op 13 februari 2022 om 11:11

Op 17 februari worden de rode en groene duim uitgereikt voor initiatieven die er toe doen in Twenterand. De bijeenkomst is in De Klaampe in Westerhaar en start om 19:30 uur.

 

PvdA-GroenLinks zet in op een sociaal en duurzaam Twenterand. Dit betekent dat iedereen mee moet kunnen doen en dat we aandacht hebben voor natuur en milieu. In Twenterand gebeurt al veel. Er zijn inwoners en organisaties die inwoners ondersteunen die het moeilijk hebben en niet mee kunnen komen. Er zijn ook inwoners en organisaties bezig met milieu en natuur. Een sociale en duurzame gemeente!

 

Die activiteiten wil PvdA-GroenLinks Twenterand steunen door het geven van een rode duim voor een sociaal initiatief en een groene duim voor een duurzaam initiatief. Om voor een duim in aanmerking te komen is het zo dat het initiatief in Twenterand plaatsvindt en uitgevoerd wordt door inwoners of organisaties uit Twenterand. Daarnaast gaat het vooral om dat het een bijdrage levert aan een meer sociaal en duurzaam Twenterand.

 

De genomineerden zijn bekend en dat zijn voor de rode duim: het project Automaatje (vervoer ouderen door vrijwilligers);  Stichting Boot (ondersteuning bij schuldhulpverlening) en de Stichting Klup (activiteiten voor mensen met een beperking).

 

Voor de groene duim: Geert Euverman (van het project "Wies met de Patries"), Moniek Jager (tweedehands kledingbeurs in Westerhaar) en Herma Bakker Meijer (van de werkgroep Vriezenveen schoon, wandelen en opruimen zwerfvuil).

 

Op de avond zullen alle genomineerden vertellen wat ze doen en waarom hun werk zo belangrijk is. Aan het eind van de avond wordt bekendgemaakt wie de rode duim en wie de groene duim ontvangt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.