PvdA-GroenLinks Twenterand stelt verkiezingsprogramma vast

Gepubliceerd op 2 december 2021 om 10:54

Zaterdag 27 november 2021 hebben de afdelingen van de PvdA en GroenLinks in Twenterand besloten om voor de komende vier jaar weer samen de gemeenteraadsverkiezingen in te gaan.

 

De afgelopen vier jaar hebben de partijen goed samengewerkt en is er zelfs met één zetel veel bereikt. In de raad heeft de PvdA-GroenLinks zich ingezet voor een sterk en sociaal Twenterand, maar ook voor voor een duurzaam Twenterand met veel aandacht voor het behoud van biodiversiteit en het klimaat.

 

Hier gaat de PvdA-GroenLinks in de komende vier jaar mee door. Twenterand moet aan de slag met de problemen die zijn ontstaan door klimaatveranderingen. Ook zijn er in Twenterand nog steeds heel veel mensen die niet mee kunnen doen, omdat ze niet kunnen rondkomen van hun inkomen.

 

Twenterand heeft in de komende jaren beperkte financiële middelen. Er moeten daardoor keuzes gemaakt worden. De PvdA-GroenLinks vindt dat iedereen zijn stem moet kunnen laten horen en dat iedereen mee moet kunnen doen. Daarbij is het van groot belang om in te zetten op duurzaamheid en klimaat. Dat zijn de redenen waarom de PvdA en GroenLinks samen optrekken. Zij verbinden sociaal en duurzaam met elkaar voor een sterk Twenterand.

 

Men zegt: "Dit doen we met een sterke kandidatenlijst die gevarieerd is en die veel kwaliteit en ervaring heeft. De lijsttrekker is Stephan Reusken, het huidige raadslid van de PvdA-GroenLinks. Op nummer twee staat Douwe Bouma die voor GroenLinks in de Provinciale Staten zit. Ervaring genoeg. Nummer drie mag ook niet onvermeld blijven en dat is de jongste kandidaat voor de PvdA-GroenLinks: Leandro Kikkert (21 jaar). Hiermee geeft de PvdA-GroenLinks jongeren ook een stem."

 

"Een sterk programma voor de toekomst van Twenterand met een sterke kandidatenlijst geeft ons veel vertrouwen voor de verkiezingen op 16 maart 2022!" klinkt het tot besluit. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.