PvdA-GroenLinks Twenterand geven een rode en groene duim

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 15:00

Op 22 januari bij de start van de campagne van de PvdA GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen worden de rode en groene duim uitgereikt voor initiatieven die er toe doen in Twenterand.

 

De PvdA GroenLinks zet in op een sociaal en duurzaam Twenterand. Dit betekent dat iedereen mee moet kunnen doen in Twenterand en dat we aandacht hebben voor natuur en milieu.

 

In Twenterand gebeurt al veel. Veel inwoners ondersteunen andere inwoners die het moeilijk hebben en niet altijd mee kunnen komen. Veel inwoners zijn bezig met het milieu en de natuur. Ook zijn veel maatschappelijke organisaties actief met sociale en duurzame activiteiten.

 

Die activiteiten en initiatieven wil de PvdA GroenLinks Twenterand steunen door het geven van een rode duim voor een sociaal initiatief en een groene duim voor een duurzaam initiatief.

 

Om voor een duim in aanmerking te komen is het zo dat het initiatief in Twenterand plaatsvindt en uitgevoerd wordt door inwoners of organisaties uit Twenterand. Daarnaast gaat het er vooral om dat het een bijdrage levert aan een meer sociaal en duurzaam Twenterand.

 

Opgeven kan tot en met 5 januari. Dan worden er drie genomineerden gekozen die op 13 januari zich presenteren in een pitch. Op basis van de pitch worden de winnaars van de rode en groene duim gekozen. Zij krijgen een duim en een ondersteuningsbijdrage van € 100,00.

 

Iedereen kan een sociaal of duurzaam initiatief aandragen op het mailadres: pvdagltwenterand@gmail.com. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.