Groen moet je doen!

Gepubliceerd op 28 februari 2022 om 16:26

Op maandag 7 maart organiseert PvdA-GroenLinks Twenterand een avond over duurzaamheid in Twenterand. Deze avond wordt gehouden in Het Punt in Vroomshoop om 19:30. Samen met verschillende organisaties en inwoners van de gemeente kijken hoe we de vier kernen groener kunnen maken.

 

PvdA-GroenLinks Twenterand vindt duurzaamheid belangrijk. Een goede leefomgeving betekent ook dat er voldoende groen aanwezig is. Op maandag 7 maart wil PvdA-GroenLinks dan ook samen met organisaties en inwoners te gaan kijken hoe de vier kernen van Twenterand groener kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weghalen van tegels en dit vervangen met groen.

 

De avond zal geopend worden door Mathijs Nijboer (Natuur en Milieu Overijssel). Mathijs zal wat gaan vertellen over hoe inwoners betrokken kunnen worden bij het groener maken van hun eigen leefomgeving. De rest van de avond gaan alle aanwezigen in gesprek over wat er groener kan in de kernen van Twenterand. Het gaat dan om Vroomshoop, Vriezenveen, Den Ham en Westerhaar-Vriezenveensewijk. De bijdrage van aanwezige organisaties en inwoners van Twenterand is belangrijk voor PvdA-GroenLinks Twenterand. Dit wordt gebundeld tot een “groene agenda” waar PvdA-GroenLinks Twenterand de komende vier jaar mee aan de slag kan gaan. Op deze manier kunnen we Twenterand groener maken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.