Stem geven aan een sociaal en duurzaam Twenterand

Gepubliceerd op 4 februari 2022 om 11:49

Er zijn belangrijke zaken die vragen om actie in 2022 en de jaren daarna. Ook in Twenterand. We moeten aan de slag met de problemen die zijn ontstaan door klimaatverandering. En er zijn in Twenterand nog steeds heel veel mensen die niet mee kunnen doen, omdat ze op de armoedegrens leven en onvoldoende inkomen hebben.

 

En verder: "Twenterand heeft in de komende jaren beperkte financiële middelen. Er moeten daardoor keuzes gemaakt worden. PvdA-GroenLinks vindt dat iedereen zijn stem moet kunnen laten horen. Om dat mogelijk te maken gaan PvdA en GroenLinks in Twenterand ook de komende vier jaar samen verder. Zij verbinden sociaal en duurzaam met elkaar voor een sterk Twenterand. Een samenleving waar we met elkaar in gesprek gaan. Waar we met respect luisteren naar elkaar en samen zoeken naar antwoorden en oplossingen. Elkaar niet uitsluiten, maar naast elkaar en met elkaar!"

 

"PvdA-GroenLinks gaat voor een Twenterand waar ieders stem telt en gehoord wordt. Waar inwoners betrokken zijn en invloed hebben. Waar ruimte is voor iedere inwoner om mee te doen. Waar aandacht is voor diegenen die ondersteuning nodig hebben. Waar mensen zorg hebben voor elkaar. Waar duurzaamheid het uitgangspunt is en waar het in iedere kern prettig en veilig wonen is", zegt men verder.

 

En tot besluit: "Hier gaan wij ons de komende vier jaar voor inzetten. Dit willen we samen met de inwoners van Twenterand gaan doen. Voor PvdA-GroenLinks telt elke inwoner! #NietZonderJou."

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.