PvdA GroenLinks Twenterand reikt een rode en groene duim uit!

Gepubliceerd op 27 mei 2024 om 21:32

Op woensdag 19 juni worden de rode en groene duim voor de derde keer uitgereikt aan waardevolle initiatieven in Twenterand. PvdA-GroenLinks zet zich in voor een sociale en duurzame gemeente. In Twenterand moet iedereen kunnen meedoen en hebben we oog voor natuur en milieu. Dit zal gebeuren in Het Punt in Vroomshoop.

 

Er zijn talloze sociale en duurzame initiatieven. Veel inwoners ondersteunen anderen die het moeilijk hebben en moeite hebben om mee te komen. Daarnaast zijn veel inwoners bezig met het milieu en de natuur. Ook zijn er verschillende maatschappelijke organisaties actief met sociale en duurzame activiteiten.

 

Deze activiteiten en initiatieven verdienen het om benoemd, gezien en gewaardeerd te worden. PvdA-GroenLinks Twenterand wil dit ondersteunen door een rode duim te geven voor een sociaal initiatief en een groene duim voor een duurzaam initiatief.

 

Om in aanmerking te komen voor een duim, moet het initiatief plaatsvinden in Twenterand en uitgevoerd worden door inwoners of organisaties uit de gemeente. Belangrijk is vooral dat het een bijdrage levert aan een meer sociaal en/of duurzaam Twenterand.

 

Weet jij nog een goed initiatief voor de rode of groene duim? Je kunt tot en met 26 mei nominaties indienen. Op 19 juni vindt de uitreiking van de rode en groene duim plaats. Tijdens de bijeenkomst  op 19 juni worden de genomineerden gepresenteerd en kunnen ze in een pitch laten zien waarom zij juist “de duim” moeten krijgen. Op basis van deze pitches worden de winnaars van de rode en groene duim gekozen. De PvdA GroenLinks stellen voor de winnaars een ondersteuningsbedrag beschikbaar van € 100,00.

 

Iedereen kan een sociaal of duurzaam initiatief aandragen op het mailadres:

pvdagltwenterand@gmail.com Doet dit voor 27 mei!

 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met 

Stephan Reusken

06 45405107

PvdA GroenLinks Twenterand

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.